replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年9月17日星期二

Audemars Piguet Replica Watches

Laatste 2006 de productie introduceerde een nieuwe echappement dat functioneerde op een minder hectische 21.600 VPH, maar zelfs in die tijd testen was gebleken dat de AP echappement in staat was perfect loopt op 43.200 VPH of 6 hertz-zelfs zonder eventuele latere smering met de pallet stenen , die snel zou verdwijnen op die snelheid toch. Het weglaten van smeermiddel lost problemen die geplaagd horlogemakers mits mechanische uurwerken zijn rond bevat ontgommen of verharding van de olie.
Deze frisse echappement is gebaseerd op een uitvinding door de Parijse koninklijke klokkenmaker Robert Robin (1742-1799). Hij produceerde een nieuw systeem in 1791, dat de deugden van de bekende uitnemers gecombineerd gedurende de dag, de zogenaamde free-geveerde echappement en een met inbegrip van energie-overdracht via palletvork en bewaker pin deel van de voorloper van de moderne Zwitserse ankerechappement als ontworpen door Thosmas Mudge in 1759.
Audemars Piguet is er in geslaagd de voordelen van beide systemen in zijn nieuwe hoogfrequente echappement, het oplossen van het olie-probleem en de invoering van de nieuwste en belangrijkste deel van de ervaring:. Koersprecisie "see more replicas Breitling and replica Cartier

replica orologi

replica orologi
replica orologi